
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di strutto
- 3 tuorli
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 35 pezzi
- Kalorie
- 512 kcal / 2142 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 22.5 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riccioli mantovani
1hod. 20min
Biscottini all'arancia e muesli
1hod.
Focaccia dolce alle nocciole
1hod. 45min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1hod. 30min
Biscotti zaeti
55min
Zaleti
1hod.
Pan meino (Pan de mej)
50min
Torta di mais
1hod.
Biscotti di mais
40min
Torta amaretti e mela
2hod.
Crostata di mele con crema di mandorle
1hod. 15min
Frittelle di mele e arancia
1hod. 5min