Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 39.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Cupolette al limone
9h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min