Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 39.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2 Std. 30 Min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 Std.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 godz. 30 min
Torta mimosa
1h 5 min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 godz.
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min