Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato alla vaniglia
- 2 stecche di vaniglia, i semini e le stecche a pezzi
- 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 180 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
Cialda biscotto
- 70 g di zucchero
- 2 albumi
- 70 g di farina tipo 00
- 70 g di burro fuso
Salsa ai mirtilli
- 20 g di zucchero
- 200 g di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146.7 kJ / 274.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Coppette biscotto
20 min
Coni e cialde
1h 5min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1h 15min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50 min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12sa 55 dk
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Liquore all'anice stellato
337h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Coulis di fragole
20 min