Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello salato
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
Crema al mascarpone
- 4 uova (da 60 g)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di biscotti savoiardi
-
40
g di liquore al cocco
nebo 40 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Gelato al caramello salato (TM6)
14u.
Topping al cioccolato
25min
Bignè all'amarena
3h
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Torta alle 3 mousse
5 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Crema Bimby ® alla nocciola
50 min