Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello salato
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
Crema al mascarpone
- 4 uova (da 60 g)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di biscotti savoiardi
-
40
g di liquore al cocco
nebo 40 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min