Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello salato
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
Crema al mascarpone
- 4 uova (da 60 g)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di biscotti savoiardi
-
40
g di liquore al cocco
nebo 40 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Choux
2h
Panna cotta
6h 30min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Mousse al caramello salato
5h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Coulis di fragole
20 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min