
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Mousse al caramello e pere
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di acqua
- 25 g di zucchero
- 2 tuorli
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 25 g di burro
- 200 g di pere sbucciate e a cubetti (1.5 cm)
- 30 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kcal / 1016 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 13.1 g
- Sacharidy
- 27.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6hod.
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Baci di dama calabresi
1hod.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Torta banane e cioccolato
4hod. 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11hod.
Torta al cioccolato con profiteroles
21hod.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crema mascarpone al caprino
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min