Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Mousse al caramello e pere
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di acqua
- 25 g di zucchero
- 2 tuorli
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 25 g di burro
- 200 g di pere, sbucciate e a cubetti (1.5 cm)
- 30 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 13.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel
3sa 45 dk
Sacher Torte
2h 30min
Crema pasticcera
15min
Profiteroles
2h
Mousse al cioccolato
3h 30min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Nessuna valutazione
Bignè all'amarena
3h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Salsa al cioccolato
20min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2 godz. 25 min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Babà napoletano
3h