Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Mousse al caramello e pere
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di acqua
- 25 g di zucchero
- 2 tuorli
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 25 g di burro
- 200 g di pere, sbucciate e a cubetti (1.5 cm)
- 30 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 13.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Éclair all'arancia
7 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 godz.
Crostata meringata all'arancia
30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min