生菜鸡胸肉三明治

生菜鸡胸肉三明治

4.3 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 紫甘蓝菜 洗净切块
    150 克
  • 美乃滋
    60 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 鸡胸肉
    280 克
  • 奶油生菜
    16 片
  • 番茄 切6-8片
    1 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 328.1 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 1701.5 kJ / 40.7 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sacharidy 10.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...