Zařízení & příslušenství
生菜鸡胸肉三明治
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
紫甘蓝菜 洗净切块150 克
-
美乃滋60 克
-
水 蒸煮用500 克
-
鸡胸肉280 克
-
奶油生菜16 片
-
番茄 切6-8片1 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
328.1 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
1701.5 kJ /
40.7 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食早餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína