Zařízení & příslušenství
松茸芹菜炒肉片
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
淀粉 约½茶匙3 克
-
生抽5 克
-
油15 克
-
松茸 去除泥沙切0.5cm片200 克
-
芹菜 切4-5厘米段60 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
638.6 mg
Protein
19 g
Kalorie
812.6 kJ /
194.2 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína