松茸芹菜炒肉片

松茸芹菜炒肉片

5.0 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切薄片
    150 克
  • 淀粉 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    5 克
  • 15 克
  • 松茸 去除泥沙切0.5cm片
    200 克
  • 芹菜 切4-5厘米段
    60 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 638.6 mg
Protein 19 g
Kalorie 812.6 kJ / 194.2 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...