Zařízení & příslušenství
金沙咸蛋黄焗大虾
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
黑虎虾 20-30只500 克
-
油60 克
-
咸蛋黄 熟的10 颗
-
黄油100 克
-
姜2 片
-
淡奶150 克
-
新鲜小米椒 切小粒1 根
-
葱 切段2 根
-
生抽10 克
-
盐3 克
-
白砂糖5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1142.1 mg
Protein
21 g
Kalorie
1962 kJ /
468.9 kcal
Tuk
40.4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
17.4 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新春家常菜
6 recepty/-ů
Čína
Čína