Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2914.1 kJ / 696.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 19.6 g
- Sodík
- 58486.4 mg
Alternativní recepty
Vegetable stock paste
30min
Chicken stock paste
45 Min
Aussie potato salad
1h 30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Creamy honey mustard chicken
1h
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min