Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 300 g di zucchero di canna
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Composta di cipolle rosse
2h
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di mirtilli
55 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di prugne
45min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Confettura di fichi
1 Std.