Confettura di cipolle di Tropea

Confettura di cipolle di Tropea

4.8 200 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
3 vasetti

Suroviny

  • 200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
  • 300 g di zucchero di canna
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 50 g di aceto balsamico (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 0.2 g
Kalorie 263 kJ / 63 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 16.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...