Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cioccolato al latte a pezzi
- 120 g di mandorle pelate
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di zucchero
- 180 g di albumi (6 circa)
- 120 g di burro fuso + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Torta al cocco
1h
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Plumcake ricotta, caffè e cioccolato
1h 30min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Torta stracciatella
50 Min
Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli
1h 30min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Torta di grano saraceno alle fragole
1h
Muffin all'amaretto
30 Min
Torta solo albumi
40 λεπτ.