
Zařízení & příslušenství
Tagliatelle with porcini mushrooms
Příprava 25min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
467.8 kcal /
1964.6 kJ
Protein
19 g
Tuk
19.5 g
Sacharidy
52.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sodík
903.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland