Tagliatelle with porcini mushrooms
TM6 TM5

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.4 (28 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g dried porcini mushrooms
  • warm water, for soaking
  • 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
  • 1 ¼ tsp salt
  • 1200 g water
  • 300 g tagliatelle pasta
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1964.6 kJ / 467.8 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
52.8 g
Tuk
19.5 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
903.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty