Zařízení & příslušenství
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
243.9 mg
Protein
25.5 g
Kalorie
1521.3 kJ /
363.6 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
22.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Spiced garlic prawns and calamari
15min.
Pizza dough with a trio of toppings
2hod. 10min.
Fish and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Cream of mushroom soup
20min.
Mushroom sauce
20min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Penne with mussels
1hod. 5min.
Rabbit stew
1hod.
Rice salad
1hod.
Steamed coconut and prawn soup
30min.
Prawn and mushroom crepes
50min.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min.