Zařízení & příslušenství
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
243.9 mg
Protein
25.5 g
Kalorie
1521.3 kJ /
363.6 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
22.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Fragrant pipis
30 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.