
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken wings skin on
- 1 carrot cut into pieces
- 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 celery stalk cut into pieces
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp olive oil
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 150 g white rice (medium-grain)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 363.6 kcal / 1521.3 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 243.9 mg
Alternativní recepty
Stuffed tomatoes
50min
Mushroom risotto
30min
Cream of mushroom soup
20min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Prawn and mushroom crepes
50min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Eggplant rotolo
1h 40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Chicken fusilli with mushrooms
40min