Quiche Lorraine

4.7 344 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 portions

Suroviny

  • Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)
    50 g
Pastry
  • butter cut into pieces, plus extra for greasing
    75 g
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • salt
    ½ tsp
  • water
    50 g
Filling
  • bacon cubes
    200 g
  • olive oil (optional - see Tips)
    20 g
  • eggs
    4
  • milk
    50 g
  • crème fraîche or pouring (whipping) cream
    100 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 646 mg
Protein 11.4 g
Kalorie 1199.9 kJ / 285.7 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sacharidy 14.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...