
Zařízení & příslušenství
Quiche Lorraine
Příprava 20min
Celkový 45min
8 portions
Suroviny
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
285.7 kcal /
1199.9 kJ
Protein
11.4 g
Tuk
20.1 g
Sacharidy
14.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sodík
646 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland