Zařízení & příslušenství
Cauliflower gratin
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)200 g
-
water500 g
-
cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets1
-
plain flour50 g
-
unsalted butter40 g
-
milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
480.5 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1273.5 kJ /
305 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pumpkin soup
30 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Vegetable soup
35 Min
Rice salad
1 Std.
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min