Cauliflower gratin

4.7 317 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • water
    500 g
  • cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets
    1
  • plain flour
    50 g
  • unsalted butter
    40 g
  • milk
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground nutmeg (optional)
    1 - 2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 480.5 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 1273.5 kJ / 305 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 11.9 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...