Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 85 g de azúcar
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 250 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para engrasar los moldes)
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de almendra molida
- 300 g de azúcar
- 2 huevos
- 50 g de vino de Jerez dulce
- 50 g de leche
Montaje
-
1 - 2
cucharadas de almendras crudas sin piel
nebo 1 - 2 cucharadas de granillo de almendra tostado - 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1812 kJ / 434 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Pastas de té rizadas
40 min
Chocolatines
4 godz. 30 min
Galletas Springerle
10 godz.
Carbayones
1h 25min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Sándwich de nata
8h
Aperitivo de Piamonte
25min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Herraduras de mazapán
1h
Financieros de albaricoque
30 min
Carolinas
50min
Rebojos zamoranos
50min