
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 ciruelas pasas sin hueso
- 100 g de pasas sin semillas
- 50 g de brandy
Masa quebrada
- 350 g de harina de repostería
- 130 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y un poco más para el molde)
- 70 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 clara de huevo para pincelar la masa
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche desnatada
- 50 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharadita de vainilla líquida
nebo 1 cucharadita de azúcar vainillado
Montaje
- 100 g de piñones
- 100 g de nueces peladas picadas
Glaseado de mermelada
- 3 cucharadas de mermelada de albaricoque
- 2 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 335 kcal / 1407 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de chocolate y chile
1hod. 15min
Magdalenas con ciruelas y piñones
35min
Bizcocho de manzana
1hod.
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10min
Cuajado de leche con yogur de cabra
2hod. 5min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1hod. 30min
Focaccia dulce de manzanas
1hod. 40min
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
3hod. 50min
Charlota de mandarinas
6hod. 30min
Tatin de pera
45min
Compota de peras con orejones y avellanas
1hod.
Bizcocho de compota de manzana
2hod. 20min