Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 ciruelas pasas sin hueso
- 100 g de pasas sin semillas
- 50 g de brandy
Masa quebrada
- 350 g de harina de repostería
- 130 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y un poco más para el molde)
- 70 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 clara de huevo para pincelar la masa
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche desnatada
- 50 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharadita de vainilla líquida
nebo 1 cucharadita de azúcar vainillado
Montaje
- 100 g de piñones
- 100 g de nueces peladas picadas
Glaseado de mermelada
- 3 cucharadas de mermelada de albaricoque
- 2 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1407 kJ / 335 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de naranja
5hod.
Bizcocho con fresas y nata
2 Std.
Áspic de verduras y huevo
4hod.
Pudin diplomático
1 Std. 40 Min
Tarta de requesón y fresas
6 godz. 20 min
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de manzana
1h
Tarta de pera
9 godz.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Tarta de primavera
10h
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h