Zařízení & příslušenství
Rizoto se zeleninou a mletým masem
Příprava 5min.
Celkový 50min.
2 porce
Suroviny
-
50 gramů Eidamu napůl
-
1300 gramů vody
-
3 čajové lžičky polévkové dochucovací směsi např. vegety
-
250 gramů rýže
-
1 balíček směsi zeleniny
-
2 kusy žampiónů na plátky
-
1 špetka soli
-
100 gramů vepřového masa na kousky
-
1 špetka chilli, mletého
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce kečupu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
32.1 g
Kalorie
3259 kJ /
778 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
8.7 g
Sacharidy
106.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kouzla z páry
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zapečené těstoviny s kuřetem a brokolicí
1hod. 10min.
Vánoční bramborový salát
45min.
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Kuře na paprice s těstovinami
45min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Žlutá rýže s kuřetem
50min.
Boloňské špagety
30min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.