
Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
Příprava 25min
Celkový 1hod. 50min
4 porce
Suroviny
Souse-vide vepřová panenka
-
vepřové panenky600 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
másla20 gramů
-
vody (přibližně)1400 - 1500 gramů
-
citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)30 gramů
-
olivového oleje1 polévková lžíce
Houbová omáčka
-
stroužky česneku2
-
másla20 gramů
-
sušených hub20 gramů
-
smetany ke šlehání, 33 % tuku210 gramů
-
kukuřičného škrobu1 čajová lžička
-
mletého černého pepře1 špetka
-
hovězího bujónu tekutého, ve skleničce1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
421.2 kcal /
1762.4 kJ
Protein
32.9 g
Tuk
29.1 g
Sacharidy
7.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sodík
522.7 mg