Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce
Suroviny
Souse-vide vepřová panenka
-
600 gramů vepřové panenky
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
20 gramů másla
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
-
1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů másla
-
20 gramů sušených hub
-
210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička hovězího bujónu tekutého, ve skleničce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
522.7 mg
Protein
32.9 g
Kalorie
1762.4 kJ /
421.2 kcal
Tuk
29.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8h 30min
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min
Sous-vide roastbeef
94h 45min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
1h 20min
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40min