Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

4.9 51 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 50min
4 porce

Suroviny

Souse-vide vepřová panenka
  • vepřové panenky
    600 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • másla
    20 gramů
  • vody (přibližně)
    1400 - 1500 gramů
  • citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
    30 gramů
  • olivového oleje
    1 polévková lžíce
Houbová omáčka
  • stroužky česneku
    2
  • másla
    20 gramů
  • sušených hub
    20 gramů
  • smetany ke šlehání, 33 % tuku
    210 gramů
  • kukuřičného škrobu
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • hovězího bujónu tekutého, ve skleničce
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 421.2 kcal / 1762.4 kJ
Protein 32.9 g
Tuk 29.1 g
Sacharidy 7.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sodík 522.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...