Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

4.9 74 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce

Suroviny

Souse-vide vepřová panenka
  • 600 gramů vepřové panenky
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 20 gramů másla
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů másla
  • 20 gramů sušených hub
  • 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička hovězího bujónu tekutého, ve skleničce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 522.7 mg
Protein 32.9 g
Kalorie 1762.4 kJ / 421.2 kcal
Tuk 29.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...