![Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c084d35d840e7e39218155edb9f0b02e/Derivates/38ed4b8436b53e530277d54c1291441b5e75410f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Souse-vide vepřová panenka
- 600 gramů vepřové panenky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 20 gramů másla
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 20 gramů sušených hub
- 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hovězího bujónu, tekutého, ve skleničce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1762.4 kJ / 421.2 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 522.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fermentovaná mrkev
60 Std. 30 Min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30 Min
Žebírka s kávovou omáčkou
40 Min
Brynzové halušky
55 Min
Vajíčková pomazánka s křenem
15min
Krémová kuřecí polévka
45 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 godz. 10 min
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Kremrole
2h 5 min
Gratinované brambory pro TM6
1h 10 min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30 min