Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Souse-vide vepřová panenka
- 600 gramů vepřové panenky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 20 gramů másla
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 20 gramů sušených hub
- 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hovězího bujónu, tekutého, ve skleničce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1762.4 kJ / 421.2 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 522.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4 Std. 30 Min
Máslo
5 Min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Rychlý rebarborový koláč
50 Min
Drožďové knedlíčky
30min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Mazanec
2h 15min
Brokolicový krém
30min
Vepřové v mrkvi
2h
Guláš z vepřové panenky
40 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min