Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 oz water
- 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 11 oz all-purpose flour
- 4 oz ricotta cheese
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ½ tsp ground nutmeg
Boiling Gnocchi
- 60 oz water
- 1 tsp salt
Pan Frying Gnocchi
- 2 oz unsalted butter, divided
- 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
- 10 fresh sage leaves, divided
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 765 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basil Pesto
10min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Pear Apricot Roses
1h
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Green Shakshuka
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 Min