Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g Zwetschgen, in Stücken (3 cm)
nebo 400 g Pflaumen, in Stücken (3 cm) -
80
g Portwein
nebo 80 g roter Traubensaft - 1 Sternanis
- 1 - 2 Prisen Zimt
- 40 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 50 g Zucker
- 1 EL Speisestärke
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Magerquark
- 180 g Brownies (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Pfirsich
3h 15 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Rhabarber-Trifle
20 min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2h 30 min
Mango-Tiramisu
15min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2u. 40min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3h 15 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min