Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamell
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2j
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Stachelbeer-Schichtdessert
2j
Birnentarte
2j
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Spargel-Focaccia
5 Std.
Spargel-Antipasti
40 min
Beeren-Brownies-Trifle
4 Std. 50 Min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2h 30 min
Quitten-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min