Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamell
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Walnuss-Crumble
45 Min
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Zitronen-Cookies
1h
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1小时 35 分钟
Bärlauch-Fougasse
2 Std. 20 Min
Bilbao - Goxua
2 Std. 30 Min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1hod. 30min
Crème-brûlée-Äpfel
45 Min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3 Std.
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 15 Min