Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamell
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 godz. 30 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 godz. 45 min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2h 30min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1h
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Trifle
4h
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 min