Zařízení & příslušenství
香菇肉絲粥
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊50 克
-
橄欖油10 克
-
乾香菇 泡軟切絲10 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
梅花肉 切絲150 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.183 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tuk
14.304 g
Vláknina
0.732 g
Sacharidy
22.283 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan