Zařízení & příslušenství
豬肉末炒四季豆
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
油10 克
-
豬絞肉60 克
-
新鮮四季豆 切段(約4公分)200 克
-
醬油10 克
-
米酒5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.2 g
Kalorie
321.9 kJ /
77 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan