Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍20分鐘
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 200 克 南瓜 ,去皮去籽,切片(約0.5公分)
- 1200 克 高湯
- 200 克 白米
- 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
- 白胡椒粉 ,少許
- 20 克 芹菜 ,切末 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.9 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g