Zařízení & příslušenství
南瓜雞肉粥
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍20分鐘200 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
南瓜 去皮去籽,切片(約0.5公分)200 克
-
高湯1200 克
-
短梗米200 克
-
四季豆 切丁(約1公分)50 克
-
白胡椒粉 少許
-
芹菜 (volitelně) 切末20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.2 g
Kalorie
1333 kJ /
318.9 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
51.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
發現南瓜好味道
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan