泡菜豬肉燒
TM6 TM5

泡菜豬肉燒

4.4 ( 23 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 2 大匙 香油
  • 200 克 梅花火鍋肉片
  • 200 克 泡菜 切段(約3公分)
  • 100 克 蔥 切段(約4公分)
  • 1 大匙 醬油
  • 2 大匙 米酒
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 大匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
274 kcal / 1148 kJ
Protein
9.5 g
Tuk
21.8 g
Sacharidy
10.6 g
Vláknina
1.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty