Zařízení & příslušenství
泡菜豬肉燒
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
香油2 大匙
-
梅花火鍋肉片200 克
-
泡菜 切段(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約4公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
米酒2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.5 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tuk
21.8 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan