
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 2 大匙 香油
- 200 克 梅花火鍋肉片
- 200 克 泡菜 切段(約3公分)
- 100 克 蔥 切段(約4公分)
- 1 大匙 醬油
- 2 大匙 米酒
- 1 大匙 蠔油
- 1 大匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 274 kcal / 1148 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.6 g