泡菜豬肉燒

泡菜豬肉燒

4.4 23 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    2 大匙
  • 梅花火鍋肉片
    200 克
  • 泡菜 切段(約3公分)
    200 克
  • 切段(約4公分)
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.5 g
Kalorie 1148 kJ / 274 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 10.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...