Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Flammekueche
1h 50 min.
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Œuf poché sauce meurette
1h
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Feuilleté comtois
1h 5min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Flammekueche alsacienne
30min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min