Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Quenelles nature sauce nantua
3sa 40 dk
Feuilleté comtois
1h 5min
Tarte croustillante au brie
50 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Pâté en croûte
7h 45 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Gougères au comté
45 min