Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1h 5min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
La tourte de d'Artagnan
1 Std. 40 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Gâteau de Savoie
55min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Filet mignon en croûte
1h 5min
Gougères au comté
45 Min
Gougères
45 Min