Filet mignon séché aux herbes de Provence

Filet mignon séché aux herbes de Provence

4.7 227 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 480hod. 20min.
10 portions

Suroviny

La veille
  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre blanc en grains
  • 1 c. à café de baies roses
  • 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 12.8 g
Kalorie 394.5 kJ / 93.8 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 2.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...