
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 93.8 kcal / 394.5 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 3.6 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras de canard
72hod.
Foie-gras mi-cuit
50hod.
Rillettes de porc et de canard
7hod.
Minicannelés au chorizo
12hod.
Rillettes de porc tradition
12hod.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2hod. 30min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1hod. 45min
Magret de canard séché aux épices
360hod.
Tartinade de thon et chorizo
50min
Moules à la sauce chorizo
1hod.
Préfou au beurre aillé
3hod.
Tartinade de chorizo
5min