Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti al tonno
40 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min