Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di funghi misti secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 30.1 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con verdure
35min
Pasta patate e speck
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne risottate funghi e speck
40min