Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 370 g di funghi freschi a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
- 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
- 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Penne risottate con verdure
35min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min