Penne risottate funghi e speck

Penne risottate funghi e speck

4.1 227 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 370 g di funghi freschi a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
  • 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
  • 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.5 g
Kalorie 1996 kJ / 477 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 58.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...