Penne risottate funghi e speck
TM31 TM5 TM6

Penne risottate funghi e speck

4.1 (196 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 370 g di funghi freschi a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
  • 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
  • 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1996 kJ / 477 kcal
Protein
22.5 g
Sacharidy
58.2 g
Tuk
18.8 g
Vláknina
4.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty