Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori pelati, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta tipo ditalini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.9 g
Alternativní recepty
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e ceci
40 min
Pasta e piselli
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e provola
55min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e piselli
35min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h