Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
nebo 400 g di passata di pomodoro - 1 peperoncino rosso piccante
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo al tonno
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min