Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca senza pelle
- 30 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 150 g di Taleggio a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2477 kJ / 592 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 27.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min
Tagliolini alla zucca
1h 20 phút
Tubettoni piselli e funghi
40 λεπτ.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40 λεπτ.
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 λεπτ.
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 λεπτ.
Pappardelle invernali zucca e funghi
45min