Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca senza pelle
- 30 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 150 g di Taleggio a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2477 kJ / 592 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 27.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min