Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 250 gramů mléka
- 1 kostka čerstvého droždí, (42 gramů)
- 85 gramů krystalového cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 100 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 vejce
Mandlová směs
- 180 gramů másla
- 150 gramů krystalového cukru
-
1
balíček vanilkového cukru
nebo 1 čajovou lžičku domácího vanilkového cukru - 100 gramů mandlových lupínků
- 4 polévkové lžíce mléka
Pudingový krém
- 500 gramů mléka
- 2 balíčky vanilkového pudingu, v prášku
- 50 gramů krystalového cukru
- 200 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablečno-cibulový chléb
2 Std. 20 Min
Třešňový koláč s vanilkovým krémem
4 Std. 45 Min
Velikonoční bezé koláč
2h
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2h 10min
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3 Std.
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Jogurtový koláč s mangem
1 Std. 30 Min
Ořechovo-kávový moučník
1 Std. 10 Min
Řezy Tiramisu
1 Std.
Řezy Mráček
2h 10min