Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piškot
- olej, na potření pečicího papíru
- cukr moučka, na posypání pečicího papíru
- 4 vejce
- 200 gramů cukru krupice, plus extra
- 1 polévková lžíce domácího vanilkového cukru
- 100 gramů hladké mouky
- 100 gramů škrobu
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
- 1 polévková lžíce kakaa, (cca 10 gramů)
Náplň
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 420 gramů konzervovaných broskví, půlených, po okapání
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, čirého (20 gramů)
- 200 gramů tvarohu
- 40 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Tvarohové řezy s čokoládou
2h 40min
Čokoládový srnční hřbet
2 Std.
Barevné ovocné řezy
1h 10min
Mokao
24 Std. 25 Min
Mandarinkové řezy
3 Std. 10 Min
Oříšková fantazie
1h 35min
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 Std. 15 Min
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9 godz. 40 min
Mřížkový jablečný koláč
1 Std. 25 Min
Rohlíčky s čokoládou, karamelem a lískovými oříšky
3 Std.
Tvarohové koláčky (kynuté)
1h