Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse gist
- 250 g tarwebloem
- 600 g water
- 15 g suiker
- 300 g kleine rode pompoen, in stukken
- 300 g broodbloem, type Manitoba
- 50 g melk
- 50 g zachte boter, in stukken
- 15 g zout
- bloem, om te bewerken
- 1 el extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Brood
3 Std.
Melkbrood
2h 20min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Ninguna valoración
Roggebroodjes
Ninguna valoración
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Indiase mosterd
Ninguna valoración
Snel brood
50 Min
Pitabrood
2 Std.