Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 510 g water
-
48
rauwe varkensworstjes
nebo 12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cm - 1 ei, lichtjes opgeklopt
- 2 tl melk
- 510 g bladerdeeg
- mosterd, om te garneren
- ketchup of dipsaus, om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Gazellehoorns
1h
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Pikante kalkoensatés
1h
Curryworst en linzen
1h
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Bellini cocktail
5min