
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 510 g water
-
48
rauwe varkensworstjes
nebo 12 - 16 Frankfurter worsten in stukken van 5-7 cm - 1 ei lichtjes opgeklopt
- 2 tl melk
- 510 g bladerdeeg
- mosterd om te garneren
- ketchup of dipsaus, om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 97 kcal / 406 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Granaatappel Mojito
10 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min