Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 516.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Mini kerstboompjes
45 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Halloween pompoentaart
4h
Halloween-worstvingers
1h
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Toffees
2 Std.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení
Aardappelkoekjes
45 Min