Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 65 g de sucre glace
- 150 g de farine de petit épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine de blé bise (T 80) (en magasin bio)
- 25 g de poudre d'amande (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
La garniture
- 40 g de poudre d'amande
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 20 g de sucre glace
- ½ c. à café de poivre de Sichuan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2062 kJ / 494 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10 min
Tarte à la mangue et au citron vert
2 godz. 30 min
Paris-Deauville
12h
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 godz. 25 min
Crumble de figues à la noisette
45min
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min
Tarte abricot-pistache
1 Std. 15 Min
Cobbler aux pommes
1h 40min
Quiche aux poireaux et reblochon
1u.
Cheesecake anglais au citron
13 Std. 20 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min