
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 65 g de sucre glace
- 150 g de farine de petit épeautre et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine de blé bise (T 80) (en magasin bio)
- 25 g de poudre d'amande (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
La garniture
- 40 g de poudre d'amande
- 500 g de fraises coupées en deux
- 20 g de sucre glace
- ½ c. à café de poivre de Sichuan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 494 kcal / 2062 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1hod. 5min
Cake aux pêches caramélisées
1hod. 25min
Confiture fraise-gingembre
1hod. 10min
Tiramisu au thé matcha, framboises et fruits rouges variés
24hod. 15min
Crumble aux poires, coings et noisettes
1hod. 30min
Madeleines au miel et fleur d'oranger
6hod. 25min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1hod. 10min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1hod. 20min
Grand financier à la noisette
55min
Cake aux poires très épicé
1hod. 10min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45min
Financiers au citron
40min