Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 65 g de sucre glace
- 150 g de farine de petit épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine de blé bise (T 80) (en magasin bio)
- 25 g de poudre d'amande (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
La garniture
- 40 g de poudre d'amande
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 20 g de sucre glace
- ½ c. à café de poivre de Sichuan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2062 kJ / 494 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3h 45min
Financiers aux amandes et aux framboises
35 min
Crêpes garnies au lait de coco
1h 10 min
Tarte abricot-pistache
1h 15 min
Gâteau choco-avocat-pistaches
55 min
Petits clafoutis aux cerises
45 min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 Std. 10 Min
Scones anglais
30 min
Banana bread aux dattes
1h 10 min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Pasteras aux pommes
25 min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 min