Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compotée de figues
- 300 g de figues fraîches, coupées en deux
- 25 g de cassonade
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
Le streusel à la noisette et la brunoise de poire
- 25 g de beurre doux
- 25 g de farine de blé
- 25 g de cassonade, et 1 c. à café
- 1 - 2 pincées de fleur de sel
- 25 g de noisettes en poudre
- 2 poires
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 25 g de cassonade
- 50 g de noisettes entières, torréfiées, puis concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1678.5 kJ / 403 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 184.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Entremets pistache et rhubarbe
12 godz.
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 godz. 5 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min