Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre roux
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Consei(s)")
- 50 g de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Caramel liquide
25 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Casse-dents aux amandes
35 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Gâteau au caramel
3h 50 min
Caramel de base
25 Min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sauce caramel au whisky
35 Min
Sucre glace (200 g)
5 Min