Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de farine de blé
- 120 g de lait
- 30 g de cacao en poudre
- 80 g de beurre
- 110 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de poivre de Sichuan moulu
- 5 feuilles de gélatine alimentaire
- 350 g de cerises dénoyautées, surgelées
- 30 g d'eau, et un peu pour les feuilles de gélatine
-
50
g de kirsch
nebo 50 g de rhum - 150 g crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g sucre glace maison
- 20 g de mascarpone
- 50 g chocolat noir 85% de cacao
- 10 g d'huile de noix de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3577.3 kJ / 855 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 98.3 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 163.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Nids de Pâques meringués
3 Std. 20 Min
Fraisier
15 godz.
Napolitain
4h 20min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Cheesecake meringué
1h 30min
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Gâteau chocolat-café meringué
1h 10min
Gros beignets à la compote de pommes
3u. 40min
Choux à la crème
1h 5min