Hátíðarbaka með gráðosti

Hátíðarbaka með gráðosti

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod.
8 skammtar

Suroviny

  • kartöflur afhýddar, í bitum (2 cm)
    450 g
  • seljurót í bitum (2 cm)
    450 g
  • vatn
    900 g
  • sjávarsalt
    1 ½ tsk
  • grænkál fjarlægið stilkana, skerið niður laufin
    200 g
  • hvítlauksrif
    1
  • ósaltað smjör í bitum
    30 g
  • ólífuolía
    10 g
  • laukur skorinn í fernt
    140 g
  • gráðostur (Stilton, Gorgonzola) í bitum
    150 g
  • svartur pipar
    ¼ tsk
  • smjördeig (sjá ráð)
    600 g
  • hveiti til að fletja út
  • egg, meðalstærð pískað
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 831 mg
Protein 13 g
Kalorie 2095 kJ / 503 kcal
Tuk 32 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše