
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g kartöflur afhýddar, í bitum (2 cm)
- 450 g seljurót í bitum (2 cm)
- 900 g vatn
- 1 ½ tsk sjávarsalt
- 200 g grænkál fjarlægið stilkana, skerið niður laufin
- 1 hvítlauksrif
- 30 g ósaltað smjör í bitum
- 10 g ólífuolía
- 140 g laukur skorinn í fernt
- 150 g gráðostur (Stilton, Gorgonzola) í bitum
- ¼ tsk svartur pipar
- 600 g smjördeig (sjá ráð)
- hveiti til að fletja út
- 1 egg, meðalstærð pískað
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 503 kcal / 2095 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 831 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margaríta
2hod. 10min
Risaborgari
1hod. 45min
Hawaiian glútenfrí pizza
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Glútenfrí pizza
2hod. 45min
Blómkál í glútenfríu smjördeigi
Žádné hodnocení
Glútenfrí morgunverðarbaka
Žádné hodnocení
Ostastangir
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og timíankex
Žádné hodnocení
Tómatbrauð með eggjum
Žádné hodnocení
Heilkorna páskabrauð með eggjum og reyktum silungi
Žádné hodnocení
Graskers- og heslihnetubaka
Žádné hodnocení