Hunangsgljáðar nípur með parmesan

Hunangsgljáðar nípur með parmesan

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 skammtar

Suroviny

  • parmesan ostur í bitum (2 cm)
    100 g
  • ferskt timían bara laufin
    5 stönglar
  • ferskt rósmarín bara laufin
    4 stönglar
  • sjávarsalt
    ½ tsk
  • svartur pipar
    2 hnífsoddur
  • polenta maísmjöl
    100 g
  • ólífuolía
    3 msk
  • ósaltað smjör diced
    30 g
  • vatn
    500 g
  • nípur afhýddar, skornar í fernt endilangt
    800 g
  • hvítlauksrif
    4
  • hunang
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 313 mg
Protein 9 g
Kalorie 1390 kJ / 333 kcal
Tuk 17 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše