
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g parmesan ostur í bitum (2 cm)
- 5 stönglar ferskt timían bara laufin
- 4 stönglar ferskt rósmarín bara laufin
- ½ tsk sjávarsalt
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- 100 g polenta maísmjöl
- 3 msk ólífuolía
- 30 g ósaltað smjör diced
- 500 g vatn
- 800 g nípur afhýddar, skornar í fernt endilangt
- 4 hvítlauksrif
- 100 g hunang
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 333 kcal / 1390 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 33 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 313 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartöflumús
50min
Miðjarðarhafs couscous salat
Žádné hodnocení
Kínóa tabouli
Žádné hodnocení
Léttsteikt eggaldin (300 g)
Žádné hodnocení
Steikt paprika (200 g)
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Baba ghanoush
1hod.
Léttsteikt grænmeti á kínverskan máta
25min
Litríkt kínóasalat
40min
Bragðmikið rauðkál
1hod. 10min
Sætkartöflumús með salvíu og heslihnetum
30min
Ofnbakaðar kartöflur með hvítlauk og rósmarín
1hod. 10min