
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 521 kcal / 2181 kJ
- Protein
- 77 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Porchetta cu pere și ceapă
12hod.
Mușchi de vită, cu cartofi dulci și sos remoulade cu hasmațuchi
1hod. 30min
Pulpe de pui sous-vide
1hod. 35min
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Somon la aburi în stil asiatic
1hod. 45min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45min
Panna Cotta cu Whiskey Cream
2hod. 45min
Linguine cu somon și votcă
20min
Piure de cartofi și legume
40min
Sos bearnez
15min