Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Cidru cu rom și unt de arțar
Žádné hodnocení
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Žádné hodnocení
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Gin cu mure și boabe de ienupăr
10 Min
Fettucine cu roșii și crevete
50 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 Std.