![Cotlet de porc sous-vide Cotlet de porc sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D018B07-E5C1-43DD-912A-B0B897AF0CAA/Derivates/059A3310-5508-44BA-BBFC-081A84621180.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1ωρ. 10 λεπτ.
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45 Min
Rulouri de vită pizzaiola
1ωρ. 10 λεπτ.
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Žádné hodnocení
Piept de vită sous-vide
Žádné hodnocení
Rulouri de vinete cu feta și roșii uscate
Žádné hodnocení
Burger de vită cu umplutură de brânză
40 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Pește și cartofi cu sos de roșii
50 Min