Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 fire pătrunjel verde, frunzele separate de tulpini
- 100 g unt, tăiat cuburi
- 100 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g morcovi, tăiați bucăți
- 6 șalote, tăiate jumătăți
- 40 g făină
- 400 g apă
- 1 cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1 legătură de verdețuri (cimbru, pătrunjel, foi de dafin)
- ½ linguriță sare de mare fină
- 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
- 1 fir cimbru proaspăt, doar frunzele
- 1 foaie de dafin proaspătă
- 5 boabe de piper negru, zdrobite
- 500 g vin roșu
- 1 lingură fond de vită
- 1 lingură zeamă de lămâie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan rapid de Roquefort
30 Min
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Žádné hodnocení
Paste Amatriciana
Žádné hodnocení
Piept de vită sous-vide
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Brunch englezesc
Žádné hodnocení
Bruschete cu inimi de anghinare
30 Min
Kimchi
51 Std.
Tocană de miel
1h 45min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Tocăniță de pui, chorizo și năut
35min
Carne tocată
35min