Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Sos bearnez
15 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Mousse de ciocolată
3sa 20 dk
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Nenhuma avaliação
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Nenhuma avaliação
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Piept de vită sous-vide
Nenhuma avaliação
Piept de rață sous-vide
Nenhuma avaliação
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5h 15min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Vin fiert
30 min