![Antricot de vită sous-vide Antricot de vită sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58263831-bddb-4052-935b-9ee6890a5948/Derivates/2cb6a1c2-f300-4fbe-983a-8e7cc1e5f8f8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10min
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Žádné hodnocení
Piept de vită sous-vide
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Piure de cartofi și legume
40 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min.
Pește gras sous-vide
1h 5min
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Midii în sos picant de roșii
45min
Sos olandez
15min