Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Vin fiert, cu mere
25 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20 min
Somon în crustă cu risotto de lămâie
45 Min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2h 40 min
Somon afumat și chifle cu choux de lămâie conservată
1 Std. 20 Min
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1 Std.
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Medalioane de vițel sous-vide
Žádné hodnocení
Souvlaki de pui și ardei, cu garnitură de orez
1h 5min
Tocană de miel cu chimion și vinete
1 Std. 10 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1 Std. 20 Min