Zařízení & příslušenství
Chicken liver pâté
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
7 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
93.4 mg
Protein
12.6 g
Kalorie
706.1 kJ /
168.1 kcal
Tuk
12.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Mayonnaise
5 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Chicken Liver Pate
25 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min