Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 93.4 mg
Alternativní recepty
Pâtè with Riesling
3h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Chicken Liver Pate
25 min
Tuna dip
15min
Butter
10 min
Mayonnaise
5 min
Mushroom pâté
1h 15 min
Taramasalata
15min
Marinated feta cheese
170u.
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min