Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 93.4 mg
Alternativní recepty
Mayonnaise
5 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 Std. 35 Min
Pâtè with Riesling
3h
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 min
Smoked trout pâté
3h 15min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Almond thins
25 min