
Zařízení & příslušenství
Chicken liver pâté
Příprava 10min
Celkový 2hod. 20min
7 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
168.1 kcal /
706.1 kJ
Protein
12.6 g
Tuk
12.6 g
Sacharidy
1.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sodík
93.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland