Zařízení & příslušenství
Chicken liver pâté
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
7 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
93.4 mg
Protein
12.6 g
Kalorie
706.1 kJ /
168.1 kcal
Tuk
12.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Brandy Chicken Liver Pâté
3hod. 25min.
Chicken Liver Pate
25min.
Saffron and cardamom poached pears
40min.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min.
Chilli and apple jelly
4hod. 15min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Mayonnaise
5min.
Feijoa jelly
27hod. 40min.
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min.
Rhubarb and vanilla rhumba
25min.
Rustic bread
2hod.