Prawn saganaki with feta

Prawn saganaki with feta

4.4 344 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • water
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • fresh mint leaves
    5
  • medium raw prawns peeled, with tails intact
    24
  • feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
    1 sprig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1580.1 mg
Protein 34.9 g
Kalorie 1716.3 kJ / 408.5 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...