Zařízení & příslušenství
Prawn saganaki with feta
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1580.1 mg
Protein
34.9 g
Kalorie
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Linguine with lemon and prosciutto
25min.
Turkey meatballs in dill sauce
1hod. 30min.
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min.
Chorizo and prawns a la Sidra
25min.
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min.
Caramelised leek and feta tart
2hod. 25min.
Salmon en croute
50min.
Carrot, feta and mint salad
40min.
Salmon filo spiral
1hod. 10min.
Garlic prawns
25min.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min.
Prawn Saganaki
35min.