Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (271 hodnocení)

Suroviny

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • feta cheese, for garnishing
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Protein
34.9 g
Sacharidy
6.4 g
Tuk
26.4 g
Nasycený tuk
9.2 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
1580.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty